Pascuti Artísta Plàstic

Pascuti es descobreix a ell mateix pintant sobre una porta d’una habitació de casa seva ara fa trenta anys, des d’aquell moment la passió per l’art, latent en el seu inquiet pensament, va començar un llarg camí. Marcat per l’equilibri i la pau interior, amb les pinzellades justes de radicalitat, dibuixa el seu traç inconfusible i autèntic.

Esportista extrem i artista de professió vital es defineix com un creatiu particular experimental i sorprenent. Gaudint  al màxim de la seva edat d’or perpètua, ens endinsa en el seu període més fructífer de realització d’obres, en el que la seva imaginació sense límits,  el porta a utilitzar tot tipus de materials i suports.

El pintor parteix de les seves obres més figuratives dels seus inicis, a la sofisticació actual caracteritzat pel regust sempre casolà i transgressor. L’evolució i el domini dels materials ens denoten la seva maduresa artística autodidacta, sempre en constant investigació de noves tendències pròpies.

 

------------------

 

Pascuti se descubre a si mismo pintando sobre una puerta de una habitación de su casa, hace ahora treinta años. Des de aquel momento la pasión por el arte, siempre latente en su inquieto pensamiento, empezó un largo camino. Marcado por el equilibrio y la paz interior, con las justas pinceladas de radicalidad, dibujan su trazo inconfundible y auténtico.

Deportista extremo y artista de profesión vital se define como un creativo particular, experimental y sorprendente. Gozando al máximo de su perpetua edad de oro, nos acompaña a su período más fructífero de realización de obras, en el que la imaginación sin límites, lo lleva a utilizar todo tipo de materiales y soportes.

El pintor parte de las obras más figurativas de sus inicios, a la sofisticación actual caracterizado por el sabor casero y transgresor. La evolución y el dominio de los materiales nos destacan su madurez artística autodidacta, siempre en constante investigación de nuevas tendencias propias.

 

------------------

 

 

Orrius taller

Espai de treball

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Joan Pascual "Pascuti". Propietat Intel•lectual de la web i les obres. Tots els drets de propietat Intel•lectual del contingut d’ aquesta pàgina web , disseny gràfic i els seus codis font, son de titularitat exclusiva de Joan Pascual Martí i gaudeix de la titularitat exclusiva de tots els drets sobre les obres contingudes a la web. Queda prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, ja sigui total o parcial, sense l’autorització expressa de Joan Pascual Martí de qualsevol del contingut de la web. .Tampoc assumim cap responsabilitat per la informació continguda en les pagines webs de tercers a les quals es pot tenir accés per enllaços o buscadors des de www.pascuti.com Joan Pascual Martí es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva web.